Schulden, pak ze aan

Wie heeft er geen schulden? De meeste Nederlanders hebben wel een of andere schuld. Zolang de rente en de aflossing van een lening maandelijks kan worden voldaan zijn er geen problemen.

Wel kunnen er problemen ontstaan als de maandelijkse aflossing aan schulden zo hoog wordt dat er te weinig geld overblijft om van te leven. Dan ontstaan er betalingsachterstanden. Als u dan de rekeningen maar diep in de la wegstopt en u betaalt de ene maand de huur niet en de andere maand de energienota niet, dan ontstaat er een situatie van problematische schulden.

Momenteel hebben 700.000 Nederlanders te maken met problematische schulden. Deze kunnen door verschillende oorzaken zijn ontstaan, zoals door een plotselinge daling van het inkomen, geen werk, echtscheiding, te veel geleend e.d.

Het hebben van schulden heeft een zeer negatieve invloed op uw welzijn en de kwaliteit van het leven. Daarom is het motto PAK ZE AAN!

U kunt u schulden op twee manieren aanpakken of via het minnelijke traject (MSNP) of via het wettelijke traject (WSNP). De medewerkers van ons kantoor begeleiden en ontzorgen u daarbij.